Forhandlere søkes
Jobb hos HSX
post@hsx.no/ Tel.: +47 3596 2020
hsx building
hsx building
hsx building

VÅR VISJON

Vår visjon og ledestjerne inn i framtiden er å utvikle bedriften og medarbeidere til å se enkle kostnadseffektive løsninger, ta samfunnsansvar, vise gjennomføringevne, kjenne våre begrensninger og ha fornøyde kunder.

HSX ønsker å fremstå som maskinleverandør og produktutvikler.
  • HSX lagerfører en rekke anerkjente merkevarer relatert til anleggsvirksomhet, og terrengtransport under ekstreme forhold.
  • HSX utvikler kundetilpassede spesialløsninger.
  • HSX representerer noen av verdens ledende produsenter av lette, bærbare maskiner med tilbehør.
LEDELSE:

HSX Norge ble etablert i 2003 og ledes av industrigrunder Halvor Sannes, som har over 50 års erfaring innen maskinteknikk. Han har vært ansvarlig leder av en rekke prosjekter og bygging av produksjonsutstyr som i dag befinner seg på mange kontinenter.

HSX Sverige ble etablert i 2015 og ledes nå av Linda og Kim Granell (Tidligere Marian og Per Castell). Linda och Kim Granell er det nya generationen og beslutningstagere av HSX Sverige AB. Mens Per & Marian Castell sitter fortsatt med en del i selskapet som support og rådgivning. HSX Sverige har et eget lager i Gøteborg og betjener det Svenske og Danske markedet.

Annonse

HUDDIG traktorgravere er designet for å erobre ethvert terreng med sin unike sving i midje og girkassekombinasjon. Disse anleggsmaskinene tilbyr uovertruffen allsidighet og effektivitet, noe som gjør dem til det perfekte valget for enhver arbeidsplass. Finn ut mer om de eksepsjonelle egenskapene til HUDDIG anleggsmaskiner og gravlastere her.