Jobb hos HSX | Forhandlere søkes | [email protected] 
Mobil 906 94 436 | Telefon 35 96 20 20
En batteridrevet stillegående vinsj som veier mindre enn ti kilo
En batteridrevet stillegående vinsj som veier mindre enn ti kilo

Kjøp vinsjen her!

Portable Winch har utviklet en batteridrevet stillegående vinsj som veier mindre enn ti kilo og bæres i en pose. PCW 3000 Li gir opptil 1000 kg trekkraft og kjører på et 82V batteri. Ifølge Portable Winch Co. i Quebec er dette verdens første batteridrevne gående vinsj.

Denne versjonen ligner på deres bensindrevne vinsj, men har en elektrisk motor og en 82V Powerworks batteripakke. Vinsjen leveres i sett med diverse utstyr, inkludert karabinhager, kasteblokk, tau og slynger. Til tross for alt dette utstyret veier vinsjen bare 9,5 kg med batteriet.

Denne kraftige vinsjen kan gi opptil 1000 kg kort trekkraft og 700 kg kontinuerlig trekkraft. Det er en stillegående vinsj, og du kan trekke med akkurat så mye tau som du trenger. Tauet løper rundt trommelen med konstant kraft og hastighet, bosetter seg i en haug uten å vikle rundt trommelen.

Vinsjen kan trekke med en hastighet på 11,6 meter per minutt og kan operere i 90 minutter med et 2,5 Ah batteri. Med forenklet journalistisk matematikk tilsvarer dette litt over en kilometer tau.

Søker du bærbare mobile elektriske, batteri- eller bensindrevne vinsjer, klikk her!