logo2

Skog - Entrepenør - Jegere - Kultur og Krambu

PCW3000 Li 1

NYHET: Kraftfull BATTERIDREVET elektrisk winch - PCW3000-Li

Egenskaper: En miljøvennlig batteridrevet trekkvinsj, som krever null vedlikehold; den er alltid klar til bruk. Kraftig, med en trekkraft på opptil 1000 kg, og lett, bare 9,5 kg. PCW3000-Li kan transporteres der det er nødvendig. Trekkhastighet: 11,6 meter per minutt. Opptil 90 minutters batterilevetid. 

 

Portable Winch - PCW 3000

3000

PCW1000

ANDRE VISNINGER (klikk for å forstørre)

pdfBrosjyre1.96 MB

pdfPCW 3000 MANUAL-no.pdf1.86 MB06/01/2018, 16:41

powered-by-honda

Info. PWC 3000:

Portable Winch er en smidig og lett flyttbar vinsj med mye kraft som kan brukes til mange arbeidsoppgaver sommer som vinter.

Bildene illustrerer Portable Winch ( flyttbar vinsj) i bruk til elgtrekk, båtopptrekk og sammen med Skogspulken Forest Sled.

Prisliste: Se meny på toppen av siden

Skogspulken Forest Sled og Portable winch. En lykkelig kombinasjon!

Portable Winch - PCW 3000 - Den ideelle flyttbare vinsjen for jegere!

Denne modellen drives av Hondas all-posisjons 4-takts GX-35cc motor. Hele vinsjen veier 9,5 kg og gir 700 kg trekkraft alene. Grunnen til at den er så populær blant jegere, er at den gir stor ytelse med innebygd mobilitet! Den er supplert med en rekke konkrete tilbehør som er rettet for transport over lange avstander: på en lett pakkeramme, eller fastspent på et kjøretøy og beskyttet inni den tilpassede plastkofferten med høy motstand. Denne nyskapende vinsjen er uten sidestykke på markedet, og er perfekt for jegere. Byttet utenfor rekkevidde eksisterer ikke lenger, takket være denne nye teknologien.

Storvilt i Norge

Elg, hjort, villrein, rådyr.

Småvilt i Norge

Orrfugl, Rype (fjell- og lirype), Jerpe, Ringdue, Rugde, Stokkand, Gjess, Måker, Skarv (topp- og storskarv), Ravn, Kråke, Skjære og nøtteskrike, Hare, Bever, Ekorn, Rødrev, Villmink, Mår, Røyskatt, Grevling.

Våpen for jakt

Etter jaktens og viltets art er jaktvåpen enten glattløpet haglgevær, som skyter ut en sverm av små kuler (hagl), eller rifle, som skyter ut en kule. I tillegg finnes kombinasjonsvåpen som har både hagl- og rifleløp.

Moderne jaktvåpen har bakladningsmekanisme. Ammunisjonen (prosjektil, forladninger, krutt, tennhette) har en hylse, patron, av papp, plast eller metall. I rifler brukes bare metallhylser.

Fylker med jakt

Hedmark, Rogaland, Oppland, Nord-Trøndelag, Østfold, Sør-Trøndelag, Oslo og Akershus, Nordland, Møre og Romsdal, Buskerud, Sogn og Fjordane, Vestfold, Hordaland, Troms, Telemark, Vest-Agder, Aust-Agder, Finnmark.

Landsdeler med jakt

Østlandet, Vestlandet, Trøndelag, Nord-Norge, Sørlandet.

TRANSPORT
Uansett hvor du trenger å ta med vinsjen, vil den være beskyttet i en av våre transportkasser. Du kan også bære Portable Winch (flyttbar vinsj) - PCW 3000 på ryggen, takket være den støpte pakkerammen.

Lest 22930 ganger
Ranger denne artikkelen
(9 Stemmer)
Mer i denne kategorien « Heck - Pack Dead Sled »

 

HSX AS leverer portabelt utstyr til mange bransjer.

Vårt produktsortiment bidrar til å lette arbeidet og la deg gjøre jobben effektivt.